Antena Căutare

EXCLUSIV! Sebastian Ghita: "Eu voi conduce Realitatea TV”

Compania Asesoft, condusa de Sebastian Ghita, a preluat pe 25 octombrie managementul Realitatea Media si intentioneaza sa faca o investitie de 75 de milioane de euro in urmatorii cinci ani in grupul controlat de Sorin Ovidiu Vantu. Grupul de firme are ca obiectiv "performanta manageriala" a Realitatea Media, urmand ca profitul sa fie impartit intre Asesoft (80%) si Realitatea Media (20%). Asesoft se va ocupa doar de managementul societatii Realitatea Media si nu de cel al intregului grup media Realitatea-Catavencu. Sebastian Ghita a tinut sa precizeze ca nu are in vedere preluarea Academiei Catavencu.

Asesoft vine astfel in intampinarea nevoii Realitatea TV de retehnologizare in vederea trecerii la emisia HD (high-definition) si va pune la dispozitia Realitatea Media atat sumele necesare acestui proces, cat si expertiza profesionala a echipelor sale de specialisti.

"Compania noastra va incerca astfel sa raspunda noilor provocari tehnice si editoriale pe care evolutia industriei media la nivel mondial le reclama. Asesoft este convinsa ca investitia de 75 de milioane de euro pe care o va face in decurs de cinci ani in modernizarea si dezvoltarea operatiunilor internationale ale Realitatea Media va reusi sa genereze o rata a profitului de circa 35%, rezultat peste media europeana a acestei industrii", se arata in comunicatul oficial.

CITESTE tot interviul in Jurnalul National!

Guvernul introduce taxa de autostrada!... La abonament, 1000 de minute pe mobil sunt de 2-3 ori mai scumpe decat pe cartela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x