Antena Căutare

Financial Times: Grecia, suicid asistat

Presa britanica atrage atentia asupra intalnirii dintre ministrii din zona euro, in urma careia se va decide daca Grecia primeste imprumutul de 130 de miliarde de euro.

The Guardian: Europa tradeaza Grecia. Ce i se intampla Greciei contravine oricarui principiu pe baza caruia a fost construita UE, iar lipsa de solidaritate este cel mai socant dintre aspectele relevate in aceste vremuri. Strategia iesirii din criza este tampita. Grecia va parasi probabil zona euro, dar, oricum, grecilor nu poate sa le fie mai rau decat le este acum.

Financial Times: Strategia germana pare sa urmareasca sa faca viata grecilor atat de insuportabila, incat acestia sa vrea singuri sa iasa din uniunea monetara. In mod cert, Merkel nu vrea sa fie prinsa cu arma crimei in mana. Este o strategie de suicid asistat, una extrem de periculoasa si iresponsabila.

Guvernul elen a aprobat sambata un ultim set de masuri de austeritate cerute de UE si FMI drept conditie pentru un pachetul de ajutor extern, crescand astfel sansele pentru un acord prin care sa evite un faliment dezordonat.

Telefoanele inteligente sfideaza criza: Cresteri in vanzari de 25 de procente... Plata a 6 milioane de dolari, anulata de Banca Mondiala: PD-L e convins ca platile vor fi reluate in martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x