Antena Căutare

Gigi Becali este dator Fiscului cu 3,3 mil. euro, pentru TVA neplatita

Omul de afaceri Gigi Becali are de platit fiscului aproximativ 3,3 milioane de euro (14 milioane de lei), suma reprezentand taxa pe valoarea adaugata si penalitati pentru tranzactiile imobiliare derulate de catre acesta in perioada 2004-2008.

ANAF a incheiat in a doua jumatate a lunii iulie controlul la persoana fizica George Becali, iar in urma verificarilor au fost stabilite sume suplimentare de plata, au declarat surse din cadrul ANAF.

Potrivit reglementarilor din Codul de Procedura Fiscala, George Becali are la dispozitie 30 de zile de la data comunicarii pentru a contesta decizia.

Verificarile au inceput in luna decembrie a anului trecut, primul control fiind efectuat la locuinta lui Gigi Becali din Aleea Alexandru.
Acesta este doar unul din miile de controale fiscale incepute de catre ANAF anul trecut in cazul persoanelor fizice care au realizat tranzactii imobiliare in perioada 2006-2008 pentru a verifica daca trebuie platita TVA.

Din septembrie 2009, cand inspectorii Fiscului au declansat campania, ANAF a identificat 2.206 contribuabili persoane fizice care prezinta risc fiscal ridicat. Totodata, Fiscul a inaintat organelor de urmarire penala un numar de 82 de sesizari penale pentru un prejudiciu de 46,3 milioane de lei.

Sursa: Financiarul

Foto: Intactimages

Tigarile se scumpesc cu peste 5%... Isarescu: Majorarea TVA va duce la o crestere a preturilor cu 3%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x