Antena Căutare

Schimbare radicală pentru toți clienții ING din România. Vor avea interzis la bancomat, dacă nu respectă regulile de la 1 aprilie

ING Romania și-a anunțat clienții că începând cu 1 aprilie 2019 vor intra în vigoare câteva modificări foarte importante. Principala schimbare vizează retragerile de la ATM-urile băncii

ING Romania și-a anunțat clienții că începând cu 1 aprilie 2019 vor intra în vigoare câteva modificări foarte importante. Principala schimbare vizează retragerile de la ATM-urile băncii.

Potrivit informațiilor furnizate chiar de reprezentanții grupului olandez în țara noastră, clienții vor avea un plafon maxim de retrageri zilnice.

Astfel, suma maximă care va putea fi retrasă, pe zi, e fixată la 15.000 de lei. Se aplică atât pentru bancomatele ING Bank, cât și pentru bancomatele altor bănci. Apoi, când vine vorba de depunere, nu poți depune mai mult de 15.000 de lei pe zi.

Depunerea de cash în cont poate fi folosită doar la bancomatele băncii. În cazul în care ai nevoie să retragi sau să depui o sumă mai mare, poți suna la 0314062464 ca să explici pentru ce ai nevoie.

ING Bank a mai transmis că, în anumite situații – utilizarea intensivă a operațiunilor cu numerar sau activitate redusă cu banca – chiar și în aceste limite, pentru a putea efectua operațiunea, va fi necesar să suni la numărul de mai sus indicat pentru informații suplimentare.

Statul dă bani românilor! Ce trebuie să faci ca să primești 20.000 de lei... BNR Curs valutar 29 martie 2019. Euro și dolarul termină săptămâna în creștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x