Antena Căutare

Investitori din anturajul lui Puiu Popoviciu au preluat Tiago Mall

Mallul Tiago din Oradea a intrat pe mainile unei firme cu sediul la aceeasi adresa cu grupul Baneasa Investments, controlat de Puiu Popoviciu si Radu Dimofte, care a achitat 30,5 mil. euro in urma licitatiei organizate de Casa de Insolventa Transilvania, lichidatorul firmei care dezvolta proiectul.

Activul cumparat de Shopping Center Holding, compus dintr-un teren de 69.800 mp si mallul finalizat in proportie de 80%, a fost scos la vanzare la pretul de 35,6 mil. euro, fara TVA.

Potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului, cumparatorul, firma Shopping Center Holding, este controlat de Karias Trading Limited din Cipru (90%) impreuna cu Ciocoiu Dumitru (10%), om de afaceri din anturajul lui Puiu Popoviciu.

Dumitru este, de asemenea, actionar minoritar la mai multe firme, inclusiv la Baneasa Business&Technology Park, care dezvolta zona de birouri a proiectului imobiliar Baneasa, apartinand grupului Baneasa Developments.

Este a doua tranzactie de la inceputul anului in care sunt implicati investitori din cercul lui Puiu Popoviciu sau direct acesta.

Afacerea de la Oradea a survenit la cateva luni dupa ce Puiu Popoviciu a vandut grupului IKEA magazinul cu acelasi nume. Valoarea tranzactiei a fost estimata la circa 30 mil. euro, suma apropiata de cea platita pentru Tiago Mall.

Sursa: Financiarul

Leul incepe sa se aprecieze timid: 1 euro = 4,2254 lei... Analistii bancari: tintele propuse de deficit bugetar nu pot fi atinse nici macar in 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x