Antena Căutare

Îți dorești o casă? Programul Prima Casă ar putea primi mai mulți bani din octombrie!

În octombrie Ministerul Finanțelor va decide dacă va redistribui sume între plafoanele de garanţii pentru programul Prima Casă, spun specialiștii.

În octombrie Ministerul Finanțelor va decide dacă va redistribui sume între plafoanele de garanţii pentru programul Prima Casă, spun specialiștii.

Ultima tranşă, de 500 de milioane de lei, a fost deblocată în iunie. Alocarea s-a făcut la solicitarea Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, pentru asigurarea continuităţii Programului.

„În baza unei analize a Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), Ministerul Finanţelor Publice urmează să decidă asupra redistribuirii de sume între plafoanele de garanţii pentru programul Prima Casă, în cursul lunii octombrie. Analiza va avea în vedere modalitatea de executare a plafoanelor de garanţii alocate în cadrul programului.

Precizăm ca potrivit strategiei pe termen mediu pentru 2017-2020, Ministerul Finanţelor Publice va continua să aloce plafoane de garanţii pentru programul Prima Casă”, a transmis Ministerul Finanţelor.

Dacă vrei să îți cumperi o locuință, află că pe HomeZZ.ro găsești peste 75.000 de oferte cu apartamente de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Cea mai nouă și bănoasă afacere din România. Orice cetățean poate câștiga MII DE EURO dacă plantează așa ceva!... Ce cazare aleg studenții: cămin cu 100 de lei sau chirie de minim 100 de euro pe lună?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x