Antena Căutare

Acesta este salariul ridicat pe care îl câștigă un consultant vânzări în Brasov

Cu o medie salarială înregistrată în anul precedent de 2.475 de lei, Brașov rămâne în topul cu cele mai mari venituri castigate de salariați în domenii precum servicii, turism sau IT. Conform datelor centralizate de Direcția Județeană de Statistică, piața forței de muncă din Brașov numără în prezent aproximativ 200.000 de salariați, ceea ce îl plasează pe locul patru, după București, județele Cluj și Timiș.

Cu o medie salarială înregistrată în anul precedent de 2.475 de lei, Brașov rămâne în topul cu cele mai mari venituri castigate de salariați în domenii precum servicii, turism sau IT. Conform datelor centralizate de Direcția Județeană de Statistică, piața forței de muncă din Brașov numără în prezent aproximativ 200.000 de salariați, ceea ce îl plasează pe locul patru, după București, județele Cluj și Timiș.

În ciuda veniturilor tot mai mari și a pachetelor salariale tot mai motivante oferite de companii, care include bonusuri de performanță sau asigurări de sănătate, anagajatorii susțin că se confruntă și în 2019 cu deficit de personal, fie că vorbim de specialiști în diverse domenii, cu experiență vastă, fie de nivelul începător și mediu, proaspeți absolvenți de facultate sau candidați lipsiți de experiență, care abia intră pe piața muncii. Cele mai multe locuri de muncă în Brașov, plătite peste media salarială a zonei, sunt în servicii, iar la extrema opusă se situează industria și construcțiile.

Locurile de muncă în Brașov sunt plătite bine pentru cei care aleg o carieră în vânzări și servicii. De exemplu, cel mai mare salariu al unui consultant vânzări în Brașov este peste dublul mediei salariale generale în județ, adică 6.500 de lei.

Ce cerințe trebuie să îndeplinească un consultant vânzări în Brașov pentru un salariu de 6.500 lei

Salariul este mare, astfel că angajatorii stabilesc din start anumite criterii pe care candidatul ideal trebuie să le îndeplinească pentru a putea ocupa un astfel de post. Compania caută o persoană ambițioasă, orientată către client și rezultat, atitudine colaborativă deschisă, abilități foarte bune de prezentare, relaționare interpersonală și de negociere și disponibilitate pentru activitate de teren. O mare surprinză pentru un loc de muncă ce oferă un salariu de 6.500 de lei este cerința angajatorului de studii minime liceale finalizate, cu precizarea că o diploma universitară constituie un avantaj. Angajatorul mai cere inițiativă și eficiență, mai ales că jobul presupune interacțiune cu clienții deja existenți în portofoliu, cât și cu cei noi.

Cât muncește pe zi un consultant vânzări în Brașov

Orele peste program, timpul prelungit destinat atingerii targetelor lunare sunt întrebări frecvent întâlnite într-un loc de muncă din domeniul vânzărilor. Programul de lucru este de 8 ore pe zi, de luni până vineri, cu precizarea că poate fi flexibil, fiind vorba de activitate pe teren. Candidatul care va ocupa postul de consultant vânzări, în Brașov, pe un salariu de 6.500 de lei va primi autoturism de serviciu, dar și bonusuri lunare în funcție de realizări și alte premii pentru atingerea și depășirea rezultatelor programate lunar, trimestrial sau anual, atât individual, cât și la nivel de echipă.

O zi de muncă a unui consultant vânzări plătit cu 6.500 ron

În cele opt ore de lucru, de luni până vineri, un consultant vânzări are drept țintă finală încheierea direct a contractelor cu clienții. În descrierea jobului, compania angajatoare precizează că într-o zi de muncă angajatul promovează produsele, realizează vizite și identifică potențialii clienți, negociază și finalizează procesul de încheiere a contractelor de furnizare.

Compania Enel România angajează consultanți vânzări în Brașov, pe un salariu de 6.500 de lei, în condițiile și cu beneficiile enumerate. Găsești anunțul și toate detaliile pe JobZZ.ro, la secțiunea locuri de muncă Brașov. Intră și tu și găsești mii de anunțuri de joburi din Brașov și din toate județele din România!

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/

Sute de locuri de muncă în Bacău. În ce domenii te poți angaja pe salarii de peste 3.000 de lei... Cand ar putea incepe lucrarile si cat ar putea sa coste autostrada Bacau - Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x