Antena Căutare

Magazinul de peruci din București ce oferă suport în alegerea clientelor pe perioada pandemiei

Ne confruntăm cu o problemă gravă, de ordin mondial, problemă care a început să limiteze într-o mare măsură liberatea fiecăruia. Pe lângă sutele de firme care s-au închis la nivelul țării, vorbind mai ales de cele mari, cu o pondere uriașă, afacerile mici au fost nevoite de asemenea să își suspende activitatea.

Magazinul de peruci din București ce oferă suport în alegerea clientelor pe perioada pandemiei Galerie
Magazinul de peruci din București ce oferă suport în alegerea clientelor pe perioada pandemiei

În ceea ce privește saloanele de înfrumusețare și magazinele de fashion, multe dintre femei se simt acum limitate, forțate să nu mai poată desfășura activități pur feminine ca vizitele la salon sau shopping-ul. Mediul online rămâne un pilon de bază pe toată această perioadă de criză, fiind și singura punte de conexiune cu mediul extern.

Belher își continuă activitatea totală în mediul online

Belher, magazin peruci Bucuresti, și-a transpus întreaga activitate în mediul online. Acest lucru este de apreciat, fiind un exemplu clar al solidarității față de publicul român și în special față de femei. După ce totul va lua sfârșit, cele două Belher Beauty Bar-uri, situate în locații cheie din București, își vor relua activitatea, însă până atunci, cele interesate beneficiază de tot suportul necesar în mediul online.

Magazinul online Belher rămâne activ, fiind un loc propice din care pot fi achiziționate peruci și extensii, atât din par natural, cât și din fibră sintetică. Înalt calitative, perucile și extensiile de la Belher vin însoțite și de informații ce privesc îngrijirea. Asta înseamnă că, obișnuite fiind ca un personal profesionist să se ocupe de acest lucru în locul lor, femeile își pot îngriji corespunzător extensiile acum acasă.

Produsele de îngrijire a extensiilor și a perucilor pot fi achiziționate din mediul online

După cum s-a spus anterior, familia Belher rămâne aproape de femeile de pretutindeni prin intermediul portalului online. Cele ce au nevoie de sfaturi practice acum pentru a-și îngriji corespunzător perucile și extensiile le pot obține direct din mediul online, luând legătură cu echipa de experți de la Belher.

În funcție de tipul perucii sau a extensiilor, personalul profesionist le poate recomanda celor aflate în nevoie și produsele necesare pentru ca ritualul de îngrijire dedicat acestora să fie unul optim. Mediul online rămâne deocamdată singura cale prin care femeile cu stil de pretutindeni pot ține legătura cu experții de la Belher.

Magazinul de peruci din București ce oferă suport în alegerea clientelor pe perioada pandemiei

Gamă vastă de peruci și extensii, doar la Belher

Ce se poate achiziționa mai exact din cadrul magazinului online? Vorbim de peruci din par 100% natural, dar și peruci din fibră sintetică - ambele tipuri au lungimi diferite, pliabile pe orice gust. Totodată, la capitolul extensii, Belher se poate numi un paradis al lor. Putem aminti aici de extensii din par 100% natural Remy ce pot oferi dublu, triplu și chiar extra volum. Tot aici putem aminti și de gama ombre ce cuprinde extensii la modă în acest an.

Cât despre extensiile din fibră sintetică, diversitatea este cuvântul ce le poate caracteriza cel mai bine: extensii clip-on, cu breon, extensii Curly și Jumbo, dar și cozi de par și chiar treze clip-on – toate se regăsesc în cadrul vitrinelor virtuale.

Până când magazinul de peruci Bucuresti se va redeschide, echipa Belher le așteaptă pe femeile interesate în cadrul celui vitual: www.belher.ro .

Cum poţi organiza o petrecere reușită alături de cei mai buni prieteni?... Pakmaya anunţă că nu a majorat preţurile la drojdie şi că ”este vorba despre acţiuni speculative”. Fabrica de la Paşcani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x