Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Majoritatea romanilor cauta locuinte de inchiriat cu maxim 300 de euro

Criza economica reduce bugetul romanilor in continuare. Potrivit unui sondaj, cei care vor sa-si inchirieze o locuinta se uita intai la valoarea chiriei si abia apoi la cat de mare e apartamentul sau daca este decomandat.


Cele mai cautate apartamente pentru inchiriere sunt cele cu suprafete intre 50 si 100 de metri patrati. Mult mai putin atractive sunt insa casele mai mici de 35 de metri patrati, dorite doar de 15 la suta dintre romani.

Criza a ramas doar o amintire pentru unii, care spun ca nu s-ar muta decat in locuinte mai mari de 100 de metri patrati. Iar acestea sunt mult mai scumpe decat celelalte.

Cu bugete mici sau mari, majoritatea chiriasilor sunt pretentiosi. Ei pun mare pret pe dotarile apartamentului, existenta unui loc de parcare si gradul de renovare a locuintei. La fel de importanta este si distanta pana la mijloacele de transport in comun.

Chiriasii nu sunt atat de interesati de distanta fata de gradinite, scoli, spitale sau terenuri de sport, asa cum este cazul celor care cumpara un apartament.

sursa:Antena3

Recomandari