Antena Căutare

MDRT plateste peste 3 milioane de euro pentru amenajarea standurilor Romaniei la targurile de turism

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, sub semnatura Elenei Udrea, achizitioneaza servicii pentru creatia, proiectarea, amenajarea si functionarea Standului Romania la tirgurile turistice pentru urmatorii trei ani.

Valoarea estimata a contractului este de 2,5 milioane de euro fara TVA (3,1 milioane euro cu TVA inclus), potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Acizitii Publice (SEAP).

Finantarea va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile.

Jurnalul National a prezentat in mai multe articole "firma de apartament" care a tot amenajat standul cu care Romania a fost prezenta la tirgurile de turism din lume anul acesta sI anul trecut. Astfel, firma 911 Casa de print sI productie, al carei actionar principal este Alexandru Theodor Copaci, cumnatul Claudiei Copaci, sefa de cabinet a Presedintelui Traian Basescu, a amenajat standul cu care Romania a participat la patru targuri internationale de profil.

Cele patru contracte pe care societatea 911 Casa de print si productie le-a avut cu Ministerul Dezvoltarii Regionale sI Turismului i-au adus lui Alexandru Theodor Copaci peste 500.000 de euro. Numai pentru standul de la Targul de turism din Berlin firma a incasat aproximativ 250.000 de euro.

sursa: Jurnalul

FMI: "Economia mondiala este in pericol"... 2011, anul esecurilor economice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x