Antena Căutare

Ministrul Teodorovici, anunț URIAȘ. În anul 2019, România pregătește marea lovitură!

Preşedintele Klaus Iohannis a decis, marţi, să suspende şedinţa CSAT după mai mult de patru ore, urmând ca discuţiile pe subiectele aflate pe ordinea de zi să fie reluate în 19 decembrie.

Preşedintele Klaus Iohannis a decis, marţi, să suspende şedinţa CSAT după mai mult de patru ore, urmând ca discuţiile pe subiectele aflate pe ordinea de zi să fie reluate în 19 decembrie.

La şedinţă a fost prezent şi ministrul Eugen Teodorovici care, ulterior, a spus că Guvernul estimează un avans economic de 5,5% anul viitor, iar PIB-ul este aşteptat să depăşească, în premieră, suma de 1.000 de miliarde de lei.

”Pentru prima dată depăşeşte 1.000 de miliarde de lei, facem istorie în sensul bun (...). Avem aproximativ 1.022 de miliarde estimat pentru anul viitor. Bugetul trebuie să fie foarte bine gândit, discutat, dezbătut”, a spus Teodorovici, pentru Antena 3.

Totodată, Guvernul vrea să construiască un buget pe baza unui deficit bugetar mai mic decât în acest an, potrivit lui Teodorovici.

”Vrem să mergem pe un deficit mult mai scăzut decât a fost în 2018. Este o obligaţie pe care o avem şi faţă de Comisia Europeană (...), dar şi pentru a arăta că Guvernul are o responsabilitate pe care unii încearcă s-o ducă în derizoriu (...)”, a spus ministrul.

Teodorovici a mai spus că bugetele alocate instituţiilor anul viitor, inclusiv serviciilor secrete, vor fi ”mai mari sau mai mici”.

Anunț CRUCIAL despre pensiile românilor. Lia Olguța Vasilescu:„Până în anul 2021...”... S-a luat decizia care îi va bucura pe mulți dintre bugetari! Ce categorie de români va primi 14 salarii și un ajutor de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x