Antena Căutare

Previziuni îngrijorătoare! România va fi lovită de o nouă criză finaciară

Când vine o nouă criză financiară? "Profetul crizei", Nouriel Roubini, face previziuni îngrijorătoare. Potrivit Antena 3, săptămâna trecută, într-un material publicat de cotidianul francez Les Echo, Nouriel Roubini împreună cu Project Syndicate, prezintă o serie de motive care anunță o nouă criză.

Când vine o nouă criză financiară? "Profetul crizei", Nouriel Roubini, face previziuni îngrijorătoare. Potrivit Antena 3, săptămâna trecută, într-un material publicat de cotidianul francez Les Echo, Nouriel Roubini împreună cu Project Syndicate, prezintă o serie de motive care anunță o nouă criză.

Primul argument este, culmea, chiar creșterea solidă a economiei americane care a depășit potențialul. Până în anul 2020, creșterea economică americană se va epuiza și are toate șansele să se transforme în recesiune.

Previziunile lui Roubini au fost comentate, în platoul emisiunii Income Magazine, de la Antena 3, de Maria Toader și invitații săi:

Anunț de ultim moment: "Crește salariul minim"! Noua lege a salarizării, pusă în aplicare mai devreme... Veste proastă pentru români! Benzina și motorina se scumpesc până la finalul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x