Antena Căutare

E OFICIAL! Ce trebuie să facă toți pensionarii pentru a-și primi în continuare banii

O nouă decizie a Ministerului de Finanțe afectează toți pensionarii. De anul viitor, modul în care își vor primi pensia se va schimba radical.

O nouă decizie a Ministerului de Finanțe afectează toți pensionarii. De anul viitor, modul în care își vor primi pensia se va schimba radical.

Ministerul Finanțelor este în căutare de bani. Pentru a-și îndeplini scopul, taie. Astfel, a fost anunțată încheierea contractului cu cu Poşta Română. De anul viitor, toți pensionarii vor fi nevoiți să aibă card, întrucât pensiile nu vor mai fi aduse de poștaș, ci virate direct în conturi.

Aproximativ 3 milioane de pensionari vor fi afectați de această schimbare. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că prin această măsură se vor economosi 600 milioane de lei, bani ce vor putea fi distribuiți administrațiilor locale pentru investiții.

Din cei 4,7 milioane de pensionari înregistraţi la Casa Naţională de Pensii, peste 1,7 milioane îşi încaseză în prezent pensiile cu cardul.

De asemenea, Teodorovici spune că vor fi oferite bonusuri pensionarilor care aleg să îşi treacă pensia pe card, pentru a-i încuraja să aleagă această variantă. În plus, pensionarilor li se va garanta că retragerile de pe card nu vor fi însoţite de comisioane.

Gata, S-A TERMINAT! Banca Națională a României le dă o veste ÎNFIORĂTOARE românilor!... BNR Curs valutar 9 octombrie. Euro și francul elvețian scad astăzi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x