Antena Căutare

Raiffeisen a restructurat 20% din valoarea creditelor

Circa 20% din valoarea portofoliului de credite acordate de Raiffeisen Bank populatiei a fost restructurat de la inceputul crizei. Doar jumatate din numarul imprumuturile restructurate reusesc sa-si revina, pentru celelalte se cauta o noua formula de restructurare.


Pe de alta parte, sub 10% din clienti care au plecat de la Raiffeisen in ultimele 12 luni reprezinta clienti care si-au refinantat creditele la alte institutii, a mai spus Razvan Munteanu. Acesta considera procentul foarte bun, in special prin prisma faptului ca extrem de putini clienti se refinanteaza doar pentru a schimba institutia de credit, majoritatea refinantarilor find insotite in general si de o majorare a sumelor imprumutate.

In total, banca a pierdut in ultimul an 240.000 de clienti dar pe de alta parte a reusit sa isi majoreze portofoliul prin atragerea altor 350.000 de noi clienti. In momentul de fata, Raiffeisen Bank are in portofoliu 1 milion de credite acordate persoanelor fizice, inclusiv descoperit de cont.

sursa:Jurnalul.ro


Media: Anuntul prezidential de incepere a crizei a schimbat trendurile presei... Bugetul romanilor pentru sarbatori a scazut in medie de la 1500 la 1000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x