Guvernul pregătește o lovitură pentru români. Vom fi obligați să scoatem bani mai mulți din buzunar!

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a pregătit un proiect care modifică radical regulamentul privind recepția construcțiilor.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a pregătit un proiect care modifică radical regulamentul privind recepția construcțiilor. În noua variantă, românii sunt forțați și mai mult să încalce legea.

Reprezentanţii ministerului au constatat că membrii comisiei de recepţie a construcţiilor din România, care nu erau specialişti în domeniul respectiv, îşi exprimau opiniile faţă de lucrările executate fără a avea competenţe referitor la specificul lucrărilor executate. Pentru a evita ca un membru al comisiei să se pronunţe pe un domeniu pe care nu are competenţe s-a modificat regulamentul în sensul în care fiecare membru trebuie să se exprime în limita competenţelor sale. Chiar dacă este o modificare necesară, aceasta va îngreuna şi mai mult recepţia construcţiilor, în special în localităţile mici.

Noul regulament vine după ce revista Capital a atras atenţia, în cadrul campaniei România Blocată, că statul obligă investitorii să construiască ilegal.

Ultimele știri