Căutare Live

Vești excelente pentru românii cu rate în lei. ROBOR la 3 luni scade la cel mai redus nivel din ianuarie

Vești excelente pentru românii care au credite în lei la bănci. Indicele ROBOR la 3 luni, folosit pentru calcularea dobânzilor la creditele în lei, a scăzut joi la 2,96%, de la 2,98%, la cel mai redus nivel din ianuarie și până acum.

Ratele românilor care au credite în lei ar putea scădea

Potrivit digi24.ro, indicele ROBOR la 6 luni a rămas la 3,06%, iar cel la 9 luni a rămas 3,12%.

ROBOR reprezintă rata medie a dobânzii la care băncile româneşti se împrumută între ele în lei, iar din anul 2010 a fost stabilit drept referinţa în funcţie de care să fie stabilite ratele creditelor.

Din acest an ROBOR a fost înlocuit de IRCC la stabilirea dobânzilor plătite la creditele acordate consumatorilor, valoarea acestui indice fiind în prezent 2,66%.

Averile celor mai bogaţi oameni din lume au scăzut în 2018 pentru prima oară în ultimul deceniu... Epidemia de pestă porcină din China reconfigurează piaţa mondială a cărnii...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri