Roubini, "Profetul crizei", si-a scos firma la vanzare din cauza... pierderilor

Roubini Global Economics, compania de cercetare in domeniul investitiilor la nivel mondial, a fost scoasa la vanzare, in conditiile unor pierderi estimate pentru acest an la 2 milioane de dolari si ale unor venituri de 14 milioane de dolari.Pretul cerut pentru RGE este necunoscut, insa potrivit unor surse apropiate tranzactiei, partile interesate si-au prezentat ofertele.

Roubini Global Economics pune la dispozitia clientilor studii de cercetare, analize de piata, precum si acces direct la punctele de vedere ale analistilor si strategilor.

Nouriel Roubini este profesor de economie la Stern School of Business din cadrul University of New York si a infiintat compania ca un mijloc de a initia si a intensifica discutiile asupra problemelor economice din partea liderilor politici si colegilor economisti.

Sursa: Financiarul

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri