Salariul mediu anual pe Wall Street: 361.330$

Un raport al Curtii de Conturi a Statului New York, publicat la mai bine de trei saptamani de la declansarea miscarii „Occupay Wall Street”, care denunta excesele din lumea financiara a SUA, constata, printre altele, ca „disparitatea dintre salariile mediii din finante si restul sectorului privat s-a adancit in 2010”.Intre timp, miscarea „Occupay Wall Street" capata cu fiecare zi o tot mai mare amploare in Statele Unite. Manifestatii s-au inregistrat in aproape 150 de localitati ale tarii, inclusiv in mari orase precum Washingto, Chicago, Los Angeles sau Boston.

Citeste si Financiarul

Foto: EPA/Intact Images

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri