Antena Căutare

Se scumpeste low-costul! Cursele, mutate pe Otopeni din martie 2012

Mutarea curselor aeriene low-cost de pe Aeroportul Baneasa pe Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni din martie 2012 nu va crea decat un cost suplimentar de 4 euro pe pasager, a anuntat astazi, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

"Le transmit companiilor low-cost, care au preferat pana acum sa transporte pasagerii dintr-o autogara, ca dupa ce vor fi mutate cursele costul suplimentar pe care vor trebui sa il preia va fi de 4 euro, iar alte cresteri de preturi sunt nejustificate", a avertizat ministrul Transporturilor.

La ora actuala, pe Aeroportul din Baneasa opereaza mai multe companii low-cost intre care Blue Air, companie romaneasca, Wizz Air, din Ungaria, German Wings, divizie a Lufthansa, si Vueling.

Standard&Poor's: Austria, incapabila sa sustina subsidiarele bancilor din Europa de Est. Acestea au o expunere de 44... Buget 2012: Taieri la Educatie, Justitie sau Cultura, bogatie la servicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x