Antena Căutare

Specialistii UBS prezic falimentul Greciei pentru martie 2012!

Un raport al companiei elvetiene de investitii bancare UBS prevede ca falimentul Greciei va avea loc la inceputul anului urmator si ca Spania, Portugalia si Italia ar putea intra si ele in recesiune.

Conform UBS, Grecia nu va putea evita falimentul si este posibil ca acesta sa aiba loc in martie 2012, cand statul elen se va confrunta cu "cerinte foarte ridicate pentru refinantare".

Elvetienii considera ca intrebarea esentiala este daca "falimentul Greciei va declansa o escaladare crizei datoriilor". Raportul spune si ca un stat falimentar in cadrul Uniunii Europene poate ridica obstacole in viitor investitorilor.

Raportul UBS precizeaza ca "Banii cash, aurul si obligatiunile catorva tari vor fi optiunile care sa ofere protectie investitorilor si spre care se vor indrepta acestia. Din pacate, credem ca, chiar in situatia declararii falimentului Greciei, problemele fundamentale ale zonei Euro nu vor fi rezolvate".

De asemenea, in raport avertizeaza ca pe langa Grecia, si Spania, Portugalia si Italia ar putea intra in recesiune.

UBS este o companie elvetiana care se ocupa cu investitii bancare, managementul activelor si averilor si este a doua companie ca marime din lume care se ocupa cu managementul averilor si bunurilor private.

Foto: www.focus.de

FMI: China sta fara griji. Statul asiatic isi poate apara economia in fata unei noi crize... Roubini, "Profetul crizei", si-a scos firma la vanzare din cauza... pierderilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x