Antena Căutare

Telefoanele inteligente sfideaza criza: Cresteri in vanzari de 25 de procente

Producatorii de smartphone-uri au vandut anul trecut, in Romania, mai mult decat in toti anii de cand smartphonul a aparut in tara noastra. Aplicatiile extrem de utile au transformat telefonul mobil in asistent personal. Iar pe roman, intr-un pasionat tehnologie.

Tot ceea ce putem face la un calculator, putem face direct de pe telefonul mobil oriunde ne-am afla. Chiar mai mult de atat. Cu un smartphone suntem siguri ca nu ne ratacim niciunde. Sau putem verifica desupra carui loc din lume zboara avionul in care se afla o persoana draga. Cu asemenea aplicatii, smartphone-urile au cucerit lumea intrega.

Cererea a crescut considerabil anul trecut: 100 de milioane de astfel de telefoane s-au vandut doar in Europa. In Romania, un sfert dintre utilizatorii de telefoane mobile au smartphone-uri, arata ultimele studii. Preturile unui telefon inteligent variaza intre 100 si 1000 de euro. Fata de 2010, anul trecut preturile smartphone-urilor au crescut cu 10 procente. Costurile n-au stopat insa vanzarile. Iar comerciantii au asteptari mari si pentru acest an. Cresterea vanzarilor cu cel putin 25 de procente.

Foto: bloomberg.com

Oprescu: ANRE creste pretul gigacaloriei 'pe sest'... Financial Times: Grecia, suicid asistat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x