Antena Căutare

Tepe imobiliare de la stat: ANL nu a predat locuintele la 37 de familii

Tepele imobliare se poarta si la stat. Cateva zeci de familii din Bucuresti acuza ANL-ul ca le-a luat banii de avans, dar a uitat sa le predea noile locuinte. Oamenii ar fi trebuit sa se mute in case in urma cu 2 ani. In schimb, platesc rate la creditele ipotecare si stau cu chirie. Codrin Mihalache a incheiat in 2008 un contract cu ANL pentru o garsoniera. A facut credit la banca si a platit ANL-ului 35 de mii de euro. Un an mai tirziu ar fi trebuit sa se mute in noua casa.


In total 37 de familii sunt in aceasta situatie. Oamenii acuza Agentia Nationala a Locuintei ca desi stia ca firma de constructii este in faliment si nu va putea termina blocul, nu a reziliat contractul.

"Daca mergem la ANL, ANL-ul ne trimite la constructor, iar constructorul ne trimite la ANL. Deci, este o plimbare dintr-o parte in cealalta fara nici un raspuns concret", a continuat Florin Mihalache.

"ANL a cerut denuntarea contractului dar administratorul financiar si-a asumat raspunderea pentru finalizarea lucrarilor", a explicat directorul general adjunct al ANL.

Proprietarii spun ca si-au pierdut speranta sa-si mai primeasca apartamentele si spera ca vinovatii pentru situatia in care sunt sa plateasca.

Boc: Cota unica si TVA, mentinute la nivelul actual anul acesta... Vanatorii de recompense au pus ochii pe Autostrada Lugoj – Deva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x