Căutare Live

Țigările s-au ieftinit! Câți bani vor scoate din buzunar fumătorii pentru fiecare pachet

Ţigările s-au ieftinit, după ce în luna septembrie a acestui an preţul unui pachet se majorase cu 50 de bani. Pentru fiecare pachet de ţigări pe care îl achiziţionează acum, fumătorii vor plăti cu 50 de bani mai puţin, informează DC News.

Ţigările s-au ieftinit, după ce în luna septembrie a acestui an preţul unui pachet se majorase cu 50 de bani. Pentru fiecare pachet de ţigări pe care îl achiziţionează acum, fumătorii vor plăti cu 50 de bani mai puţin.

Potrivit dcnews.ro, ieftinirea din această lună este aceeaşi cu scumpirea care fusese anunţată în luna septembrie, adică 50 de bani la fiecare pachet de ţigarete. Un pachet de ţigări premium va costa, astfel, de acum între 15 şi 17,5 lei pachetul.

Veştile nu sunt, însă, deosebit de îmbucurătoare pentru fumători, întrucât ţigările se vor scumpi în viitor. Până în 2022, România şi-a luat angajamentul în faţa UE de a duce preţul unui pachet de ţigări la valoarea de 5 euro.

Te bagi? Meseria plătită cu 2.500 de euro în România, pe care nimeni nu o vrea... Important! STATUL român asigură BANI celor care își construiesc sau renovează o casă. De ce documente aveți nevoie?...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri