Antena Căutare

Udrea da 2 mil. € pentru promovarea "frunzei" in cadrul Galei Campion pentru Romania

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea, va promova Romania ca destinatie turistica si brandul turistic national in cadrul Galei de Box Profesionist din 9 iulie si la evenimentele conexe prin achizitionarea unui pachet de promovare in valoare de 1.930.000 euro inclusiv TVA.

Reprezentantii ministerului considera ca suma este mica avand in vedere ca numai in Canada Gala va fi prezentata de 7 televiziuni, in diverse sisteme de transmisie.

Pachetul de promovare contine: expunerea pe televiziune, radio, presa scrisa si on-line din tara si strainatate, expunere outdoor, expunere indoor, expunere pe elementele arenei, expunere pe echipamentele boxerilor romani, expunere pe suporturile mobile in timpul galei, spatii pentru standuri de informare si promovare a produselor turistice in incinta locatiei, product placement pe materialele de promovare ale Galei de Box.

Suma va fi asigurata din fonduri europene nerambursabile alocate Romaniei pentru promovarea turistica.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Leul se apreciaza in raport cu euro si dolarul. Vezi cursul BNR!... Spionajul economic terorizeaza companiile germane. Directorii isi tin celularele in cutii de biscuiti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x