Antena Căutare

Udrea: Domeniul schiabil din Poiana a avut cele mai bune incasari de dupa Revolutie

Domeniul schiabil din Poiana Brasov inaugurat in 26 decembrie 2011 de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, este un "progres notabil", dupa cum noteaza chiar aceasta pe pagina personala de Facebook.

"De la inaugurarea sa pe 26 decembrie 2011, domeniul schiabil din Poiana Brasov a atras un numar record de turisti. Spre exemplu, numarul celor care au folosit telescaunul in perioada 28 decembrie - 8 ianuarie se ridica la 163.000. Incasarile aferente se ridica la peste 1,6 milioane de lei. Sunt chiar cele mai bune incasari de dupa Revolutie.

Chiar daca vacanta de iarna s-a sfarsit repede in 2012, multi incepand munca inca de pe 3 ianuarie, in primele 10 zile ale anului au fost mai multi turisti care au folosit transportul pe cablu decat in intreaga luna ianuarie a lui 2011. Ceea ce, trebuie recunoscut, e un progres notabil, in conditiile in care Poiana Brasov este cea mai frecventata statiune turistica montana din Romania"
, mai scris Udrea.

Foto: Facebook.com

Angela Merkel: "Este o iluzie sa asteptam salvarea de la Banca Centrala Europeana"... Comisia Europeana propune sanctionarea Ungariei pentru deficit excesiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x