Antena Căutare

Udrea, multumita de turismul pe litoral: E cel mai bun an de cand mi-am inceput mandatul

Elena Udrea spune ca anul 2011 este cel mai bun de cand si-a inceput mandatul referindu-se la progresele inregistrate de turismul de pe litoralul romanesc, intr-un articol pe blogul personal.

"Ca ministru al Turismului, sunt extrem de bucuroasa atunci cand vad ca structurile de cazare de pe litoral lucreaza la capacitate maxima. Din acest punct de vedere, cred ca 2011 este cel mai bun an de cand mi-am inceput mandatul"




"Vor mai trebui sa treaca vreo cativa ani pana sa avem o destinatie cu adevarat atractiva pentru turistii straini. In buna masura, avem nevoie de infrastructura. Deocamdata, ne bazam doar pe cei care indura, cu stoicism, drumurile catre litoral. Cred ca, in momentul in care toate aceste investitii in infrastructura vor fi duse la indeplinire, situatia se va imbunatati si mai vizibil"



"Din cauza mediatizarii fara precedent in ultimii trei ani a turismului, a ministerului si chiar a mea ca ministru, oamenii cred ca orice aspect legat de turism este in gradina MDRT. Nu mai reiau vesnica problema a plajelor, aflate inca, total gresit!, in administrarea ministerului Mediului"

Udrea lauda presa

"Sigur, am avut alge, acum sunt preturi de Miami, dar nu se compara cu radiatiile ucigase de anul trecut (prezente, nu se stie cum, doar pe litoralul romanesc, nu si pe cel bulgaresc), cu pestele-dragon de acum doi ani, otravitor si extrem de agresiv, sau cu paianjenii ucigasi de acum cativa ani, adevarate tarantule amazoniene. Semn ca, atunci cand presa nu vrea sa faca rau, lucrurile pot sa iasa si bine"

Aceasta arata ca sezonul estival din acest an este mai bun si pe fondul unei campanii de presa mai putin distructive decat in ultimii ani.

Foto: Intact Images

Analiza: China nu va mai salva lumea prin consum ca in 2008... Preturile terenurilor scad in continuare: -7% in tara, -5% in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x