Antena Căutare

Udrea sprijina turismul cu tuica

Prezenta la Targul de Turism al Romaniei, Elena Udrea a baut tuica, a dansat si s-a fotografiat cu lumea prezenta la eveniment. Persoanele care isi cumpara vacanta din timp pot beneficia de reduceri de pana la 35% din pretul pachetului turistic.

Elena Udrea, ministrul Turismului, nu rateaza nici o ocazie sa se dea in stamba. Prezenta la Targul de Turism al Roma niei, care se desfasoara la Romexpo, in perioada 25-28 martie, Udrea a mancat produse tradi tio nale romanesti, a baut tuica, a dansat si s-a foto gra fiat cu lumea prezenta la eveniment.

Udrea a mustrat operatorii de pe litoral, de oa rece au ta rife mari si le-a spus ca acesta este motivul pentru care romanii aleg sa-si petrea ca vacanta in strainatate.

"Preturile practicate de hotelierii de pe litoral sunt destul de mari pentru ofertele pe care le au, iar o scadere a tarifelor va fi posibila doar in conditiile in care cererea va scadea, precum in 2009", a spus Elena Udrea.

Aceasta a spus ca ministerul pe care il conduce are in vedere reorganizarea zonei de sud si eliberarea plajelor de "construc tiile ridicate cu sprijinul autoritatilor publice locale sau mai sus de-atat, deoarece fara aceste masuri, litoralul nu-si va putea reveni niciodata".

Tot articolul, in Jurnalul National

CE verifica subventiile... Udrea: Tarifele de pe litoralul romanesc sunt mari comparativ cu calitatea serviciilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x