Antena Căutare

Un bugetar din România are salariul mai mare decât al lui Donald Trump! Cât primește, lunar, de la stat, angajatul de lux

Un bugetar din România are salariul mai mare decât a lui Donald Trump. Cât primește pe lună angajatul de lux?

Un bugetar din România are salariul mai mare decât a lui Donald Trump. Cât primește pe lună angajatul de lux?

Acesta este cel mai bine plătit bugetar din România! Directorul general al Institutului Național de Cercetare- Dezvoltare în Silvicultură, Marin Drăcea, va încasa, în acest an, aproape 2 milioane de lei.

Doar salariul net lunar al bugetarului de lux este de aproape 20.000 de euro pe lună. La această sumă se adaugă salarii de merit, dar și recompense înainte de pensionare.

Aceste pensii vor fi impozitate! Anunțul surprinzător a fost făcut de ministrul Finanțelor: „În acest fel se îndreaptă multe lucruri”

Astfel, bugetarul de lux ajunge să încaseze, anual, de zece ori mai mult decât președintele Klaus Iohannis, ba chiar mai mult decât Donald Trump, potrivit contributors.ro.

Directorii generali ai Institutului de Cercetare sunt numiți prin ordin de ministrul Cercetării, pentru mandate de patru ani, în baza unor contracte de management și a unor salarii negociate.

În loc să dispară, se înmulțesc! Număr impresionant de persoane care încasează pensii speciale în România: „Sunt mai mulți în ultimul timp”

Sursa: Antena 3

Cramele Recaş, afaceri de 38 de milioane de euro în 2018... Transgaz încheie un contract de 64,3 milioane euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x