Antena Căutare

Urmatoarea generatie Dacia Logan va fi mai ieftina!

"Urmatorul Logan va fi mai ieftin decat actualul", a declarat directorul programului Logan, Gerard Detourbet, in cadrul unei intruniri organizate la Centrul Renault de la Titu.

Potrivit oficialului Renault, cei care lucreaza la noua Dacia Logan stiu mai multe acum decat in urma cu sase ani, cand a fost lansat primul Logan, ceea ce le permite sa negocieze cu furnizorii si sa dezvolte o masina mai ieftina decat precedenta.

"De la demararea proiectului Logan, in 2004, si pana acum, am acumulat foarte multe cunostinte in materie de fabricatie a automobilelor low cost. Logan si masinile construite pe platforma Logan (denumita tehnic B0 - n.r.) au acum acoperire globala si asta ne permite sa negociem cu multi furnizori. Astfel putem achizitiona componente la preturi foarte avantajoase si asta ne va permite ca urmatorul Logan sa fie chiar mai ieftin decat actualul", a spus Detourbet, pentru publicatia citata, fara a mentiona cu cat va fi mai ieftin noul Logan.

De asemenea, Gerard Detourbet a precizat ca noul Logan va avea un design modern si o serie de imbunatatiri tehnice, printre care reducerea zgomotului la rulare, si isi va mentine principalele atribute, adica spatiul generos, pretul competitiv de achizitie si costurile reduse de intretinere.

Nu in ultimul rand, oficialul Renault a spus ca la urmatoarele saloane auto internationale nu va fi prezentat niciun concept care sa anticipeze noua generatie Logan. Cei de la Dacia-Renault au declarat de mai multe ori, in trecut, ca automobilul va debuta in 2012.

Cel mai modern centru de testare auto din Estul Europei, inaugurat de Renault la Titu... Pret record pentru aur: 1275 de dolari pentru o uncie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x