Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Veste bună pentru milioane de angajați! Se schimbă tichetele de masă! Cum vor putea fi folosite de acum înainte

Una dintre cele mai mari companii de emitere a acestor bonuri de masă, Enred România, pregătește să lanseze un nou tip de serviciu care le va oferi angajaților mai mult confort.

Veste excelentă pentru milioane de români care primesc tichete de masă! Ce beneficii vor avea de acum înainte

Majoritatea angajaților din România sunt fericiții posesori ai tichetelor de masă, un stimulent oferit ca bonus față de salariul fix pe care aceștia îl primesc. Potrivit denumirii și scopului oferirii lor, aceste tichete sunt folosite de majoritatea persoanelor pentru a-și cumpăra masa de prânz în timpul zilelor de muncă.

Una dintre cele mai mari companii de emitere a acestor bonuri de masă, Edenred România, pregătește să lanseze un nou tip de serviciu care le va oferi angajaților mai mult confort. Este vorba despre serviciul Apple Pay, o aplicație pentru tichete de masă digitale și pentru cardurile de masă, spune Capital.ro.

În prezent, aproape 900.000 de angajați au optat pentru acest serviciu care le promite cetățenilor rapiditate, confort și eficiență, iar aproximativ 1.300.000 de angajați primesc tichete de masă emise de Edenred România.

Romania este în top 5 țări europene cu cele mai puternic digitalizate beneficii pentru salariați. Statisticile companiei arată că românii tind spre metoda plății mobile.

„Ecosistemul beneficiilor pentru angajați este acum preponderent digital. Tichetele de masă sunt cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din România, iar utilizatorii cardurilor de masă Edenred vor putea face plăți mobile cu ApplePay”, spune Dana Sîntejudean, Director General Edenred România.

Aplicația lansată de Edenred funcționează atât pe Apple Pay, cât și Android și Google Pay. Compania este primul jucător din industrie care a lansat un portofoliu global multi-brand de soluții de plăți mobile dezvoltat pe trei continente încă din 2017, potrivit Capital.ro.

Recomandari