VIDEO! Michael Bloomberg: Nu bancile sunt de vina pentru criza, ci Congresul american

Primarul newyorkez, Michael Bloomberg, nu este de acord cu protestarii "Ocupati Wall Street-ul" care spun ca bancile au provocat criza, scrie Huffington Post.

Bloomberg le-a raspuns marti, protestarilor, ca principalul responsabil pentru criza este puterea de la Wasington, dupa ce institutiile bancare au fost cele mai criticate de protestari.

"V-am auzit nemutumirile, dar unele dintre ele sunt total nefondate. Nu bancile au crea criza imprumuturilor, Congresul a fost cel care i-a fortat pe toti sa le dea credite falimentarilor", a spus primarul metropolei.

La intalnire a participat si fostul edil, Ed Koch, care a cerut pedeapse cu moartea pentru directorii de corporatie ce au provocat criza, conform Associated Press.

Si senatorul din Nevada, Harry Reid, a spus ca responsabili pentru proteste sunt o buna parte din membrii Congresului. Acesta i-a acuzat totodata pe republicani, dupa ce mai multe proiecte de infrastructura si transporturi au fost blocate de acestia.Protestarii au fost acuzati de violenta, violuri si alte comportamente delicvente, iar unii patroni din zona au anuntat disponibilizari de personal pentru ca afacerile nu mai sunt profitabile.Foto: EPA/Intact Images

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri