Zi neagra la bursa. Indicele Dow Jones a scazut cu 4%. Actiunile din Europa au inregistrat noi scaderi

Pietele financiare din Europa si America au pierderi de pana la cinci procente, iar cele mai afectate sunt bancile. Deruta e provocata de teama investitorilor ca economia globala nu are forta sa-si revina.


Declinul burselor a mai fost amplificat si de anuntul Bancii Centrale Americane ca va analiza daca reprezentantele din SUA ale bancilor europene sunt sau nu vulnerabile.

Debandada de pe pietele financiare americane a provocat un recul si in Europa, unde bursele erau deja pe minus. In Franta si Germania, grav lovite au fost din nou bancile, ale caror actiuni au scazut serios. Investitorii se tem ca bancile europene vor fi ingenunchiate de datoriile uriase ale unor tari din zona Euro. Temerea a crescut astazi, in urma informatiei ca Banca Centrala Europeana a imprumutat dolari unei banci din zona euro, al carei nume nu a fost facut public.Foto: EPA/Intact Images

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri