Antena Căutare

17 persoane au fost ucise după ce un avion militar s-a prăbușit într-un cartier rezidențial din Pakistan

Cel puțin 17 persoane au fost ucise după ce un mic avion militar s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din apropierea orașului pakistanez Rawalpindi.

Cel puțin 17 persoane au fost ucise după ce un mic avion militar s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din apropierea orașului pakistanez Rawalpindi.

Cinci membri ai echipajului și 12 civili sunt morți, a declarat presa locală citând o declarație a armatei.

Aeronava se afla într-un zbor de antrenament de rutină când s-a prăbușit și a declanșat un incendiu care a cuprins mai multe case. Nu a fost clar motivul care a provocat accidentul sau ce fel de aeronavă a fost.

Rawalpindi, lângă capitala Islamabad, este locul sediului armatei. Avionul, care făcea parte din unitatea de aviație a Armatei Pakistane, a coborât în ​​primele ore ale zilei de marți.

Un ofițer al armatei de la fața locului a declarat pentru presa Reuters că „a lovit partea clădirii și structura s-a prăbușit complet”.

17 persoane au fost ucise după ce un avion militar s-a prăbușit într-un cartier rezidențial din Pakistan

Locuitorii din apropiere, s-au adunat în zona rezidențială unde a avut loc incidentul, a declarat agenția de știri AFP.

„M-am trezit la sunetul unei explozii uriașe”, a spus rezidentul Mohammad Sadiq. "Oamenii strigau. Am încercat să-i ajutăm, dar flăcările erau prea mari și focul prea intens."

Un alt rezident a spus că avionul ar fi luat foc înainte de a se prăbuși.

Un reporter de la AFP a spus că fumul se ridica încă din epave, adăugând că bucățile avionului erau vizibile pe un acoperiș din apropiere.

În 2010, o aeronavă operată de compania aeriană privată Airblue s-a prăbușit în apropiere de Islamabad, ucigând toate cele 152 de persoane la bord - cel mai mortal dezastru aerian din istoria pakistaneză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: BBC

Era bătută și amenințată cu moartea, zilnic. A cerut ajutorul polițiștilor, dar a fost amendată și gonită, pentru că „er... O vacanță cu sfârșit fericit pentru un profesor din Nebraska, după ce a găsit un diamant de 2.12 carate într-un parc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x