Antena Căutare

A dat examen auto in timpul travaliului

O soferita de 20 de ani din Scotia a intrat in travaliu in timpul examenului auto si a apoi a nascut la spital imediat ce si-a luat carnetul. Emma French a avut patru contractii in timpul testului auto, si in ciuda durerii nu numai ca si-a luat carnetul de soferi, dar a si condus la spital pentru a putea sa nasca, anunta Daily Mail. Tanara din Livingston, Scotia, spune ca toata lumea i-a spus sa se duca direct la spital, dar ea a fost foarte determinata sa treaca si examenul de conducere.

"Nu i-am spus instructorului auto ca am contractii, imi era frica ca nu o sa ma mai lase sa dau testul, mai ales ca mai picasem o data si trebuia sa astept pana in August pentru urmatoarea sansa",


"Asistentele de la spital se mirau de ce sunt felicitata si pentru copil si pentru permisul obtinut. Cand le-am spus, nu le-a venit sa creada. Sunt foarte fericita ca mi-am luat carnetul, voiam asta de dinainte sa fiu insarcinata, o sa ne fie mai usor asa mie si copilului meu"




Atat prietenul ei, Neil MacFarlane, cat si mama si fratele ei i-au spus sa renunte la examen: "Trebuia sa fac asta, daca imi propun ceva imi iese, de aceea nu i-am spus instructorului nimic. Poate parea infricosator si toata lumea va spune ca am fost nebuna, dar s-a terminat cu bine."

Dupa examen, tanara a primit ceva penalizari, dar tot ea a condus la spital si la bunici pentru a-i informa despre nastere si permis.

Dupa 6 ore de travaliu, French a nascut-o pe Eva MacFarlane spre seara. Proaspata mamica a mers chiar in aceeasi zi sa isi cumpere o noua masina.

Vezi mai jos mai multe imagini!

"Meseria de mamica este cea mai tare din lume, de abia astept sa ii povestesc fetei mele intamplarea. Contractiile chiar m-au ajutat sa nu mai am emotii la examen".

Foto: HEMEDIA

VIDEO! Furtuna de zapada la New York: 13 persoane au murit... VIDEO! Spioana Anna Chapman in actiune: Cum a filat-o FBI-ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x