Antena Căutare

A mers la stomatolog să-și rezolve problemele, dar s-a nenorocit! Un medic dentist i-a extras unei femei "22 de dinți sănătoși"

Un medic dentist din Sankt Petersburg este acuzat că i-a extras unei femei "22 de dinți sănătoși" pentru profit ilicit, au declarat luni anchetatorii.

Un medic dentist din Sankt Petersburg este acuzat că i-a extras unei femei "22 de dinți sănătoși" pentru profit ilicit, au declarat luni anchetatorii.

Stomatologul, care este acuzat de fraudă, i-a montat în schimb pacientei de 43 de ani lucrări dentare care erau de "calitate inadecvată", a precizat comitetul de anchetă într-un comunicat citat de DPA, potrivit Agerpres.

Intervențiile, care au costat echivalentul a aproximativ 15.000 de dolari, datează de acum trei ani, se mai spune în comunicat. Anchetatorii cred că medicul dentist ar fi putut să fi comis fapte infracționale similare și analizează numeroase alte plângeri.

Doi bărbaţi, ucişi, după ce au încercat să oprească o agresiune rasistă. Gestul lor a emoționat un oraș întreg: "Au... Panică la o grădină zoologică din Marea Britanie. O îngrijitoare a fost ucisă de un tigru. Vizitatorii au fost evacuați ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x