Antena Căutare

A plecat la o petrecere și și-a lăsat fetițele să moară în mașină. Ce pedeapsă a primit această mamă iresponsabilă

O mamă de 20 de ani din Texas a fost condamnată la 40 de ani de închisoare după ce și-a părăsit cele două fiice închise în mașină timp de aproximativ 15 ore, în ciuda căldurii intense, care a provocat moartea ambilor îngerași. Toate acestea pentru că dorea să se distreze cu prietenii săi.

Șocant! O mamă iresponsabilă și-a lăsat fetițele de 1 an și 2 ani să moară în mașină pentru a merge la o petrecere fără ca soțul să știe! Femeia a consumat marijuana și a întreținut relații sexuale în timp ce aceasta era anunțată că fetițele plâng încontinuu. Ce a urmat mai departe este înfiorător

Amanda Hawkins și-a lăsat timp de peste 15 ore fetițele legate de scaunele de mașină. Era în jurul prânzului când s-a întors și a găsit fetițele moarte

O mamă de 20 de ani din Texas a fost condamnată la 40 de ani de închisoare după ce și-a părăsit cele două fiice închise în mașină timp de aproximativ 15 ore, în ciuda căldurii intense, care a provocat moartea ambilor îngerași. Toate acestea pentru că dorea să se distreze cu prietenii săi.

Cazul a avut loc la 7 iunie 2017, când Amanda Hawkins și-a dus copiii, Brynn și Addyson, cu vârste de 1 și 2 ani, la un spital în condiții îngrozitoare. În ciuda tuturor eforturilor depuse, medicii nu le-au putut salva. Fetițele au murit pe 8 iunie, la ora 17:00.
Femeia, angajată într-un supermarket, a declarat la început că fetele au leșinat de la mirosul de flori dintr-o rezervație naturală. Ceva nu se potrivea în povestea și atitudinea ei, iar medicii au avertizat poliția.

După cum a reamintit Lana Benavides, o asistentă medicală de la spital, la Kerville Daily Times, Amanda "a continuat să se uite la telefonul ei mobil și nu privea pe nimeni în ochi". Când Benavides s-a apropiat de fiica ei Addyson a doua zi pentru a-și lua rămas bun de la ea, mama "privea oriunde, dar nu la copil, se uită la tavan, la perete, se uită la mine, dar nu la fiica ei" a spus asistenta.

Potrivit autorităților, Hawkins și-a lăsat fetele în mașină legate în scaunele pentru copii de la ora 21, în timp ce aceasta a participat la o petrecere și fuma marijuana cu prietenii. Potrivit Kerville Daily Times, temperatura din acea zi a depășit 30 de grade, iar conform experților, temperatura din interiorul masinii a depășit 50 de grade. La un moment dat, cineva a auzit fetele plângând și a avertizat-o pe mamă, însă aceasta nu s-a mobilizat, ba chiar a răspuns că fetele sunt în regulă și că plâng pentru că vor să doarmă.

Tânăra a rămas să doarmă în acea casă. Când s-a trezit, în jurul prânzului, a făcut sex cu unul dintre oaspeți înainte de a pleca. Când a deschis ușa mașinii, fetele erau inconștiente.

Conform anchetei, s-a descoperit că Amanda nu a dus copiii la spital imediat. Mai întâi le-a făcut o baie cu apa rece la domiciliu și a căutat pe internet "cum să tratezi copii care suferă de insolație". Hawkins a pledat vinovată în luna septembrie pentru două abandonuri și moartea a 2 minori. Justiția din Texas a condamnat-o la două sentințe consecutive de 20 de ani pentru fiecare dintre fiicele ei. Hawkins și-a cerut scuze înainte de a-și cunoaște sentința și a spus că moartea fiicelor o va afecta pentru tot restul vieții.

Alertă mondială! România este în mare pericol. Vladimir Putin și-a instalat sistemul de rachete nucleare pe litoralul Mă... E oficial! Ce se întâmplă cu românii din Anglia, după Brexit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x