Antena Căutare

Argentina: Navetistii au dat foc trenurilor din cauza unei intarzieri

Politistii si pompierii argentinieni s-au luptat cu flacarile si multimile furioase, dupa ce mai multe grupuri de persoane au dat foc trenurilor si caselor de bilete in trei gari din Buenos Aires. Oamenii erau nemultumiti din cauza ca trenurile de naveta au fost intarziate din cauza unui tren deraiat in cursul zilei de luni, informeaza BBC.

Totul a inceput in timp ce pasagerii asteptau deblocarea liniilor trenurilor de naveta. Cel putin opt vagoane au fost arse in gara Haedo din capitala statului sud american.

Incidentul a luat amploare si revoltele s-au raspandit si la garile din vecinatatea Haedo, Ramos Mejia si Cuidadela. Casele de bilete au fost sparte si automatele de alimente si bauturi au fost vandalizate.

Reprezentantii Trenes de Buenos Aires, compania feroviara care se ocupa de de transport, sustin ca incidentul este un act de sabotaj industrial impotriva companiei.

Violentele cauzate de nemultumirea navetistilor fata de intarzierile trenurilor apar destul de des in Argentina, dar simultaneitatea atacurilor indica faptul ca actiunea a fost organizata, au declarat reprezentantii companiei feroviare.

Sursa: Antena3

Foto: impactlab.net

Moartea lui Bin Laden, sarbatorita cu sampanie gratis... Raportul de aderare al Romaniei la Schengen, adoptat cu 33 de voturi favorabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x