Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Așa ar arăta restaurantele, după redeschidere. La aceeași masă, separați de panouri de plexiglas - FOTO

Terasele și restaurantele se redeschid, însă nimic nu va mai fi ca înainte de pandemia de COVID-19.

Așa ar arăta restaurantele, după redeschidere. La aceeași masă, separați de panouri de plexiglas

Profimedia

Restarantele, cafenelele și saloanele de coafor din Italia și-a redeschis porțile, după mai bine de două luni de restricți impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Clienții se pot bucura, din nou, de o masă în oraș, însă libertatea redobândită vine la pachet cu noi condiții.

Citește și:

„Degeaba se ia temperatura la intrarea în magazine” Un medic demontează măsurile autorităților: „Nu judecăm, nu gândim, parcă am fi niște idioți”

Într-un restaurant din Milano, mesele nu sunt așezate la doi metri unele de altele, însă patronii au luat alte măsuri de protecție: au instalat panouri de plexiglas ce îi despart pe oameni.

Când se deschid restaurantele în România?

Premierul Ludovic Orban le-a promis afaceriștilor din domeniul Horeca, la întâlnirea de la Palatul Victoria, că hotelurile, restaurantele, terasele s-ar redeschide pe 15 iunie, potrivit unor informații obținute pe surse de Antena 3.

Citește și:

Cum putem steriliza masca de protecție? Ce se întâmplă dacă o pui în cuptorul cu microunde? Temperatura la care „moare” COVID-19 - VIDEO

„Restaurantele, terasele vor fi redeschise de la 1 iunie, urmând ca hotelurile toate să fie redeschise pe 15 iunie. Luăm toate măsurile necesare în așa fel încât pe 15 iunie să fie startul pentru litoral 2020. Noi am cerut mai devreme, am făcut o reevaluare și am hotărât pe 15 iunie”, a spus Murad, președintele Federației Patronatelor din Turism, pentru Antena 3.

Promisiuni făcute de premierul Orban cu privire la redeschiderea domeniului HoReCa

"Avem promisiune de la Ludovic Orban privind șomajul tehnic, ne reduce chiriile la plajă, primă de reangajare. Avem o redeschidere din partea premierului. A spus că e important să repornim economia”, a mai spus acesta.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro