Antena Căutare

Asasinul norvegian a cerut acces la site-ul WikiLeaks in inchisoare

Anders Behring Breivik, principalul suspect pentru atacurile de vineri din Norvegia, a avut cateva cerinte neobisnuite in inchisoare. Breivik a cerut mancare speciala, acces la manifestul sau publicat chiar inaintea atacurilor si permisiunea de a intra pe site-ul WikiLeaks, relateaza Sky News. In timpul detentiei in izolare, Breivik nu are acces la televiziune, ziare sau la orice altceva din exterior.



"Situatia era foarte tensionata si ei nu puteau vedea cum este imbracat", a declarat Anders Snortheimsmoen, seful unitatii antiteroriste care l-a arestat pe atacator.

Dupa cateva momente, Breivik s-a predat cu mainile ridicate deasupra capului.

Cele doua atacuri comise vineri in Norvegia - un atentat cu bomba care a vizat cladiri guvernamentale din capitala si un atac armat asupra unei reuniuni a tineretului laburist de pe insula Utoya, situata in apropiere de Oslo - s-au soldat cu moartea a 76 de persoane, potrivit unui bilant inca provizoriu.

Breivik a fost plasat luni in arest preventiv pentru o perioada de opt saptamani, care poate fi reinnoita, iar primele patru le va petrece la izolare.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages / EPA


CIA: Rusia a bombardat Ambasada americana din Tbilisi... OMS avertizeaza: Lumea, la un pas de epidemie de hepatita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x