Antena Căutare

Atac armat în Italia! S-au tras focuri de armă spre mulțime, dintr-o mașină: Cel puțin patru oameni sunt în stare critică

Un bărbat a fost reţinut după ce câteva persoane au fost rănite după ce individul ar fi deschis focul dintr-un autoturism în oraşul Macerata, centrul Italiei, a informat poliţia sâmbătă, relatează dpa.

Un bărbat a fost reţinut după ce câteva persoane au fost rănite după ce individul ar fi deschis focul dintr-un autoturism în oraşul Macerata, centrul Italiei, a informat poliţia sâmbătă, relatează Agerpres, care citează agenții internaționale.

Poliţia le-a cerut locuitorilor oraşului să evite spaţiile publice, iar primarul le-a cerut cetăţenilor să rămână în case, locuri de muncă şi şcoli.

Presa locală a relatat că patru persoane au fost rănite grav și luptă pentru viața lor. Alte două au fost rănite ușor.

O purtătoare de cuvânt al primăriei oraşului Macerata a declarat pentru dpa că a auzit sirene, dar că ulterior situaţia s-a calmat.

Imagini cu puternic impact emoțional! Elev bolnav, bătut cu sălbăticie de mai mulți colegi de școală... Arheologii vorbesc despre o descoperire istorică! Cum arată mormântul unei preotese, vechi de peste 4.400 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x