Antena Căutare

Atacuri sângeroase în SUA. Patru polițiști au fost uciși în plină stradă!

Cel puţin patru ofiţeri de poliţie au fost împuşcaţi mortal de lunetişti, iar mai mulţi au fost răniţi, în timpul protestelor împotriva brutalităţii poliţiei, organizate la Dallas, au anunţat autorităţile

Cel puţin patru ofiţeri de poliţie au fost împuşcaţi mortal de lunetişti, iar mai mulţi au fost răniţi, în timpul protestelor împotriva brutalităţii poliţiei, organizate la Dallas, au anunţat autorităţile.

Mai multe focuri de armă au fost trase în timpul protestelor organizate la Dallas, lunetiştii vizând ofiţeri de poliţie.

Forţele de ordine sunt în căutarea suspecţilor şi există informaţii că unul dintre suspecţi ar fi fost depistat.

În mai multe oraşe americane au fost organizate proteste împotriva brutalităţii poliţiei.

Poliţia din Dallas a anunţat pe reţelele sociale că unul dintre suspecţi a fost arestat, iar altul s-a predat, anunță Mediafax.

David Brown, şeful poliţiei din Dallas a declarat că 11 ofiţeri de poliţie au fost împuşcaţi de către lunetişti.

Echipele de deminare investighează un dispozitiv descoperit la locul unde a avut loc un schimb de focuri cu un suspect.

Protestele împotriva utilizării forţei letale de către poliţie în cazurile în care sunt implicaţi afro-americani au fost declanşate de moartea a două persoane de culoare, Philando Castilia din Minnesota si Alton Sterling in Louisiana, ambele decedate în urma intervenţiei poliţiei.

Philando Castilia a fost împuşcat mortal miercuri în St Paul, în timp ce Alton Sterling ucis de poliţie o zi mai devreme, în Baton Rouge.

Preşedintele american Barack Obama a declarat că "toţi oamenii imparţiali ar trebui să fie îngrijoraţi" cu privire la frecventele ucideri ale americanilor de culoare de către poliţie.

Referindu-se la statisticile care arată că cetăţeni afro-americani sunt mult mai susceptibili de a fi împuşcati de poliţie, Obama a cerut forţelor de ordine să elimine atitudinile părtinitoare.

"Atunci când incidente de acest gen au loc, o parte importantă dintre concetăţenii noştri simte că din cauza culorii pielii lor, nu sunt tratati la fel," a spus preşedintele american."Şi asta doare."

Imagini şocante! O femeie a transmis în direct, pe Facebook, moartea iubitului ei... Dezastru în China! Ploile torențiale au transformat un stadion într-o piscină plină cu apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x