Antena Căutare

Imaginea copilului său de trei ani, adus de valuri la țărm, a șocat întreaga lume! Acum a luat-o de la zero! Tatălui micuțului Alan Kurdi i s-a născut un fiu! „Vreau să aibă o copilărie normală!” 

Tatăl băiețelului sirian Aylan, al cărui nume a fost ulterior clarificat drept Alan Kurdi, a cărui imagine a impresionat o lume întreagă, după ce a fost găsit înecat, pe un mal din Grecia, și-a refăcut viața. Abdullah Kurdi a devenit din nou tată, la 45 de ani.

Imaginea copilului său de trei ani, adus de valuri la țărm, a șocat întreaga lume! Acum a luat-o de la zero! Tatălui micuțului Alan Kurdi i s-a născut un fiu! „Vreau să aibă o copilărie normală!” 
Și-a văzut fiul mort, pe un mal, iar acum a luat-o de la zero! Tatălui micuțului Aylan i s-a născut un fiu! „Vreau să aibă o copilărie normală!”

Abdullah Kurdi, acum în vârstă de 45 de ani, a rămas fără familie, după ce o barcă supraaglomerată în care se afla, încercând să fugă în Grecia, s-a scufundat, pe 2 septembrie 2015. Soția și cei doi fii ai lor s-au înecat, în Marea Mediterană.

O fotografie cu trupul neînsuflețit al micuțului Aylan, cum a fost numit atunci în presă, ulterior clarificat drept Alan, a făcut înconjurul lumii. În imagine, trupul neînsuflețit al micuțului apărea adus de valuri, pe un mal.

Tatăl lui „Aylan” are o nouă familie

După tragedie, Abdullah Kurdi s-a mutat în Kobani, aproape de granița Siriei cu Turcia, unde s-a recăsătorit, în urmă cu doi ani, cu Fayize, care acum i-a născut un fiu. Abdullah Kurd și-a numit fiul nou-născut după băiatul pe care l-a pierdut.

„Îi doresc acestui copil o viață fericită – să meargă la școală, să învețe și să aibă o copilărie normală. Vreau speranță pentru toți copiii”, a spus Abdullah Kurdi.

Sora lui, Tima, stabilită în Canada, a spus că nepotul ei s-a născut pe 7 aprilie.

Citește și: Pentru el cine mai plânge? Copilul nevinovat pe care l-au executat cu o Biblie sub șezut, pentru că era prea mic ca să poată „ajunge la moarte”

„Felicitări, Abdullah! Fie ca fiul tău să îți umple inima de bucurie și fie ca fiecare moment cu el să vă aducă fericire în viață. Există întotdeauna speranță”, i-a urat ea.

Tatăl lui Abdullah Kurdi a declarat, în septembrie, că imediat ce i se va naște fiul, se va alătura echipajului navei „Alan Kurdi”, ce este dedicată salvării migranților.

O nouă criză a migranților a izbucnit, la începutul acestui an, după ce președintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunțat că granițele țării lui sunt „deschise”, în urma unei dispute cu Uniunea Europeană. Mii de oameni au luat drumul acestei țări, încercând să ajungă în Europa.

O asistentă și-a părăsit cei trei copii minori ca să lupte în prima linie, alături de soțul ei: ”Nu ne-am putea ierta da... OMS vrea măști obligatorii! Medic: "E ca SIDA și asocierea sa cu relațiile intime. Vom învăța să trăim cu aceste no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x