Antena Căutare

Atentate cu bombă în trei Biserici din Sri Lanka. Filmul evenimentelor cu cel puțin 100 de morți. Oamenii participau la slujba de Paște

Bilanţul exploziilor la hoteluri şi biserici din Sri Lanka a crescut la 100 de morţi şi sute de răniţi, au anunţat surse medicale, precizând că numărul victimelor este în continuă creştere.

Bilanţul exploziilor la hoteluri şi biserici din Sri Lanka a crescut la 100 de morţi şi sute de răniţi, au anunţat surse medicale, precizând că numărul victimelor este în continuă creştere.

Într-un prim bilanţ, autorităţile anunţaseră moartea a 20 de persoane.Exploziile au avut loc la trei biserici, dar şi la hotelurile de lux The Shangri La, Cinnamon Grand şi Kingsbury din capitala Colombo.

În biserici se celebra slujba de Paştele catolic.

Două deflagraţii s-au produs la biserica Sfântul Anton din Colombo şi la biserica Sfântul Sebastian din Negombo, localitate situată la nord de capitală. Exploziile au avut loc aproape simultan. Prima a fost anunţată la biserica din Colombo, urmată de cea de la Negombo şi de una de la Batticaloa, la 250 de kilometri de Colombo, conform DPA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre victime s-ar putea afla şi turişti străini. Deocamdată, nu se ştie cauza celor şase explozii şi nimeni nu a revendicat vreun atentat.

Guvernul din Sri Lanka s-a întrunit de urgenţă. Pe aeroportul internaţional au fost luate măsuri deosebite de siguranţă. Atacurile nu au fost încă revendicate.

Atacuri în Sri Lanka. Explozii în lanț la biserici și hoteluri de Paște| Video... Atentat în Sri Lanka: Imaginile terorii! Primele imagini ale atentatului cu bombă (Video)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x