Antena Căutare

Australia: Un baietel de doi ani a fost atacat de un cangur

Un cangur salbatic a atacat si ranit un baietel australian in varsta de numai doi ani, lasandu-l aproape fara suflare, la cativa metri de casa.

Zakkiah Galea a ajuns la spital, avand nevoie de mai multe cusaturi, dupa ce a fost doborat la pamant si atacat de un animal salbatic, in timp ce se juca la ferma parintilor lui.

Mama, Nicole Galea, a spus: "Am tipat la cangur sa il lase in pace, dar nu ma asculta - continua sa imi raneasca baiatul". Atunci, tatal a inceput sa se lupte cu animalul, care era de doua ori mai inalt decat Zakkiah, reusind sa il indeparteze de fiul sau.

In urma atacului, baiatul s-a ales cu o perforatie a cutiei toracice, o rana la picior si muscaturi ale buzelor si urechilor.

"A fost ingrozitor. Zakkiah era complet acoperit de sange", a mai spus ingrozita mama acestuia. Acum, copilului ii este frica de alte atacuri din partea animalelor salbatice.

Cangurul, unul dintre simbolurile nationale australiene, este de obicei considerat timid si pacifist.

The Sun
GALERIE FOTO! Rusia sarbatoreste Ziua Consensului si a Reconcilierii in Piata Rosie din Moscova... Imparatul Japoniei, internat de urgenta la spitalul din Tokyo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x