Antena Căutare

Italia: Autocarul unui grup de turisti romani a fost furat din fata hotelului

Un grup de turisti romani a avut parte de o surpriza mai putin placuta in timpul unei vacante in Italia. Autocarul lor a disparut din fata hotelului de 4 stele in care se cazasera, iar politistii italieni nu reusesc sa il gaseasca.

In parcarea hotelului de langa Roma, autocarul de 100.000 de euro a disparut de parca ar fi fost un simplu portofel. Turistii si soferul masinii au facut descoperirea chiar a doua zi de la sosirea la hotelul din Pomezia.

Le-a fost clar ca masina cu numar de Constanta, care ii fusese inchiriata unui operator turistic din Bucuresti, fusese furata. Asa ca soferii ca s-au dus sa reclame incidentul la Politie, insa acolo lucrurile s-au complicat.

"Cand au venit, au spus ca vor mai veni ca sa vada imagini pe camera. Ii astept de atunci si nici acuma nu au sosit. Am incercat sa ii rog pe cei de la receptie ca sa imi arate imagini de pe camera de luat vederi. Nu vor sa ma ajute", spune soferul autocarului, Doru Nicolae.

Oamenii au luat legatura si cu Ambasada Romaniei la Roma.

Chiar daca o parte din bagaje le-a disparut odata cu autocarul, vestea buna pentru turisti a fost ca nu au ramas blocati. Ei au inchiriat un alt autocar si isi continua vacanta.

Pentru firma de transport, fiecare ora care trece inseamna sanse tot mai mici ca masina sa fie recuperata. Autocarul ar putea sa fie scos din tara sau, si mai rau, dezmembrat. Oamenii spera ca imaginile filmate de camerele de supraveghere sa rezolve cazul.

Licoare prezidentiala: Cum se prepara berea la Casa Alba... Israelul critica puterile vestice pentru ca nu au impus "linii rosii clare" Iranului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x