Antena Căutare

Bătrăn fără un braț și un picior, forțat să se târască pe jos, după ce i-a fost confiscat scaunul cu rotile: „A fost cea mai umilitoare experiență din viața mea”

Ceea ce trebuia să fie o vacanță romantică cu soția s-a transformat într-o experiență chinuitoare pentru un bătrân cu un picior și un braț amputate. Bărbatului i-a fost confiscat scaunul cu rotile, singurul lui mijloc de deplasare, din cauza bateriilor cu care era acționat.

Ceea ce trebuia să fie o vacanță romantică cu soția s-a transformat într-o experiență umilitoare pentru un bătrân cu un picior și un braț amputate. Bărbatului i-a fost confiscat scaunul cu rotile, singurul lui mijloc de deplasare, din cauza bateriilor cu care era acționat.

Stearn Hodge are 68 de ani. În 1984, în urma unui accident de muncă, el a rămas fără un braț și un picior. Singurul lui mijloc de deplasare, ultima lui fărâmă de libertate, a devenit scaunul cu rotile electric.

În timp ce se pregătea să plece într-o vacanță romantică cu soția sa, angajații Aeroportului Calgary din Canada i-au interzis să se urce în avion, dacă nu le predă bateriile de litiu ce îi acționau scaunul cu rotile electric.

Bătrăn fără un braț și un picior, forțat să se târască pe jos, după ce i-a fost confiscat scaunul cu rotile: „A fost cea mai umilitoare experiență din viața mea”

În ciuda faptului că bătrânul avea la el toate documentele și avizele necesare pentru călătorie, un reprezentant al United Airlines a declarat că bateriile au fost confiscate din „motive de siguranță”.

Fără să-și poată folosi scaunul cu rotile, Stearn și-a petrecut vacanța în pat, fiind forțat să se târască pe jos de fiecare dată când avea nevoie să folosească toaleta.

„Să fiu nevoit să mă târăsc pe jos în fața soției mele a fost cea mai umilitoare experiență a vieții mele. Mi s-a amintit cât de grav este handicapul meu...nu mai sunt același om.

Am plecat în acea excursie pentru a ne sărbători aniversarea nunții, trebuia ca în acele zile să ne reamintim cum a fost când ne-am îndrăgostit prima oară. Nu am avut parte de așa ceva”, a povestit bătrânul într-un interviu acordat CBC.

Bătrăn fără un braț și un picior, forțat să se târască pe jos, după ce i-a fost confiscat scaunul cu rotile: „A fost cea mai umilitoare experiență din viața mea”

În același interviu, Stearn a povestit că, după ce i-au confiscat bateriile, angajații aeroportului i-au sugerat să folosească un scaun cu rotile normal. Cum bărbatul are un braț amputat, acest lucru era imposibil. Soția lui, Jan, tocmai a trecut printr-un tratament agresiv împotriva cancerului, ce a lăsat-o cu probleme grave la nivelul coloanei vertebrale, ceea ce însemna că nici ea nu ar fi putut să împingă scaunul cu rotile al soțului ei.

La patru ani, e leită Diana! Noi fotografii ale prinţesei Charlotte fac înconjurul lumii... NASA: Pierderi de 700 de milioane de dolari şi eşecul a două lansări de sateliţi din cauza falsificării unor teste de că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x