Antena Căutare

Beyonce recunoaste ca a facut playback la ceremonia de investire a lui Barack Obama

Beyonce recunoaste ca vocea sa era inregistrata la ceremonia de investire a lui Barack Obama, cand a cantat imnul american. Ea sustine, insa, ca a cantat si in direct, simultan cu inregistrarea. Pentru a risipi indoielile, Beyonce a cantat, din nou, imnul, fara acompaniament, in fata ziaristilor.

Cantareata in varsta de 31 de ani a spus ca este o perfectionista si a vrut ca prestatia ei in fata presedintelui Obama sa fie una memorabila.

„Eu repet pana la epuizare si nu am avut timp sa repet cu orchestra. Din cauza ca nu am putut sa fac o proba de sunet ca la carte, nu m-am simtit confortabil sa imi asum un risc. Era vorba despre presedinte si despre inaugurare si am vrut sa-l fac pe el si pe tara mea sa fie mandri, asa ca am decis sa folosesc o inregistrare, ceea ce este un lucru obisnuit in industria muzicala. Sunt foarte mandra de prestatia mea”, a declarat artista, conform CBS News.

Orasul Volgograd revine, pentru o zi, la vechiul nume, Stalingrad... Italia: Un roman a spulberat cu masina doi bebelusi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x