Antena Căutare

Bruxelles: Europarlamentarii, evacuati din cladirea PE

Sala de plen a Parlamentului European (PE) de la Bruxelles a fost evacuata. Toti europarlamentarii au fost scosi din cladire, in cadrul unui exercitiu de simulare a unui incendiu.

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat ca europarlamentarii de origine araba si indiana din Franta si Marea Britanie nu au vrut initial sa fie evacuati. Vadim Tudor este nemultumit, insa, de faptul ca nu s-a anuntat in prealabil simularea evacuarii.

"Europarlamentarii de origine araba si indiana din Franta si Marea Britanie nu au vrut sa iasa initial. Toata lumea a fost evacuata de o alarma antitero, a fost o simulare. Numai ca a fost mascata printr-o alarma de incendiu. Sa fi vazut toata nobilimea britanica in curtea Parlamentului European, inclusiv opt fosti premieri din Europa. Toata lumea este foarte circumspecta pentru ca nu se procedeaza asa", a spus Vadim Tudor.

Sursa: Jurnalul National


Tancuri artizanale cu aer conditionat, descoperite de militarii mexicani intr-un atelier... Un sfert din hackerii din Statele Unite sunt informatori ai FBI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x