Antena Căutare

Bulgarul si extraterestrii sau complot contra savantului ce vorbeste cu “omuletii verzi”

Lachezar Filipov, de la Institutul de Cercetari Spatiale al Academiei Bulgare de Stiinte (BAS), care pretinde ca a intrat in legatura cu fiinte extraterestre, ar fi fost discreditat de o echipa de jurnalisti de televiziune croati, a relatat portalul de stiri novinite.com

Potrivit site-ului bulgaresc citat, Tim Brosnan a scris pe technocrati. com ca jurnalistilor croati "li s-a permis" sa ii ia un interviu lui Filipov in holul Academiei de Stiinte din Sofia, dar rezultatul muncii lor, cu durata de 19 minute, nu a fost folosit, deoarece reporterii au considerat ca omul de stiinta era beat. Insa "odiseea discreditarii croate" pare a se opri in fata unui contraatac american. Realizatorul unui talk-show pe teme paranormale la un radio din Phoenix, Kevin Smith, prezentat ca fost "politist international", a obtinut o copie a acestei inregistrari video.

Analizand mai multe prim-planuri cu chipul savantului, fostul politist a conchis ca Filipov nu prezenta semne de intoxicare alcoolica, ci ca suferea de privare de somn.

Dupa cum a subliniat Smith, "privarea de somn este o unealta favorita a fostei, dar inca activei Darjavna Sigurnost sau KGB-ul bulgaresc". Smith i-a trimis un e-mail lui Tim Brosnan, in care afirma ca a vazut "intreaga inregistrare video de 19 minute a incercarii de interviu realizata de o echipa croata de stiri tv dupa ce Filipov a fost manipulat aproximativ zece zile".

Inregistrarea, niciodata difuzata, este "foarte instructiva", mai scria Smith, adaugand: "Reporterul intreaba iar si iar daca extraterestii se afla in comunicare cu noi, si Filipov spune in final ca «aceasta este informatia pe care, daca o voi spune, ma vor omori»".

Lachezar Filipov a ajuns pe pagina intai a ziarelor in noiembrie trecut, cand a afirmat ca institutul la care lucra ca director adjunct este in contact cu extraterestrii.

Cercetatorii bulgari au afirmat ca analizeaza pictogramele a 150 de cercuri aparute anul trecut in culturi agricole din toata lumea, in acele zile "alienii raspunzand la 30 de intrebari".

Filipov chiar a afirmat: "Extraterestrii se afla peste tot in jurul nostru si ne urmaresc tot timpul". El a adaugat ca acestia "nu ne sunt ostili, mai curand vor sa ne ajute, dar noi nu suntem destul de maturi pentru a stabili un contact direct cu ei".

Filipov a amintit ca insusi Vaticanul a acceptat ca extraterestrii exista. Filipov a precizat ca oamenii vor putea stabili contactul cu extraterestrii doar prin puterea gandului in urmatorii 10-15 ani.

Stirea din noiembrie trecut privind contactul cu extraterestrii a survenit in mijlocul unei controverse cu privire la rolul, eficienta si nevoia de reformare a Academiei Bulgare de Stiinte, disputa care a dus chiar la un schimb dur de replici intre ministrul de Finante, Simeon Djankov, si presedintele tarii, Gheorghi Parvanov.

Sursa, text si foto: jurnalul.ro

O alpinista romanca de 15 ani a cucerit cel mai inalt vulcan din America de Nord... IMAGINI SOCANTE: Si-a dat foc in varful unei statui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x