Antena Căutare

Canicula loveste Italia, Belgia si Germania. Tornade si furtuni in Franta si SUA

Canicula le da batai de cap italienilor, belgienilor si germanilor. Asta in timp ce o furtuna puternica a lasat mii de calatori blocati intr-o gara din Paris. Aceasta a fost inchisa temporar, iar trenurile au fost anulate, dupa ce un fulger a lovit o instalatie electrica. Probleme au fost si intr-un oras din statul american Texas, unde o tornada formata pe neasteptate a creat haos.

VEZI prognoza meteo pentru urmaroarele 10 zile

Tornada i-a luat prin surprindere pe locuitorii orasului texan, care nu au avut nici macar timp sa se puna la adapost din calea vijeliei.


Patronul unui service auto a trait clipe de groaza dupa ce bucati din acoperisul cladirii s-au prabusit peste el.

Tornada a lasat in urma case avariate, geamuri sparte, masini distruse, stalpi de inalta tensiune doborati si multe locuinte fara curent electric.

Probleme au fost si in Franta, dupa ce un fulger a lovit o instalatie electrica, in timpul unei furtuni puternice. Urmarea: gara Paris Austerlitz a fost inchisa, iar planurile de calatorie a peste 40.000 de pasageri au fost date peste cap.

VEZI prognoza meteo pentru urmaroarele 10 zile

In Italia, Belgia si Germania oamenii se lupta cu temperaturile toride.

In Peninsula, temperatura a urcat in unele regiuni pana la 40 de grade. La Roma, maxima a fost de 37. Localnicii si turistii au incercat sa se racoreasca cum au putut.

Valul de caldura traverseaza si Germania. Meteorologii au decretat "Cod Rosu de canicula". Asta pentru ca maximele s-au apropiat de 40 de grade Celsius.

Bulgaria: Primar, la 18 ani... Un oligarh rus se pregateste de cel mai scump divort din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x